Selecteer een pagina

Toetreding Team Organisatiebureau Oké Dreumel

4 juni 2022

Lieve vrienden,

Het is een tijdje stil geweest, en dat heb ik bewust even gedaan. Een hoop veranderingen op muzikaal gebied waar ik maar al te trots over ben om die binnenkort met jullie te gaan delen. Nu nog niet… daar is het nóg iets te vroeg voor. To be continued…

Wat ik wel nu kan vertellen is dat ik vorig weekend aan de fantastische ‘Oké-show’ heb mee mogen doen in Alphen van Organisatiebureau Oké uit Dreumel. Het bureau staat bekend om zijn zeer professionele talenten in de stal (diverse talenten ook bekend van radio en tv), die allemaal uit allerlei windstreken van het land komen. Het is me dan ook een grote eer om te mogen aankondigen dat ik opgenomen ben sinds 29 mei 2022 in het ‘Oke-team’ vol met deze professionele talentvolle zangers, zangeressen en dansers. Het is fantastisch om als team, met Ankie van Koolwijk aan het roer, samen als team muziek te mogen maken en samen als team de muzikale ontwikkeling aan te gaan.

Ik wil Organisatiebureau Oké, het team en in het bijzonder Ankie van Koolwijk, enorm bedanken voor het vertrouwen en deze gouden kans. We gaan fantastische dingen met elkaar doen. Dat weet ik, dat voel ik en dat heb ik 29 mei al zeer goed kunnen ervaren.

Met muzikale groet,

Bram van de Ven