Selecteer een pagina

Top2000 van Uden verplaatst naar Za. 26-11-2022

24 januari 2022

Namens de organisatie van Top2000 van Uden:

Door de onzekerheid over wat er op 29 januari wel of niet zal mogen, hebben wij besloten om ons TOP2000 event uit voorzorg te verschuiven naar een nieuwe datum! Samen met de 23 solisten van Vocal Center Uden gaan we er onder begeleiding van onze professionele live band een top avond van maken waarbij we er vanuit gaan dat we de tent mogen uitverkopen en jullie lachende smoeltjes tot aan het naadje zullen zien dansen, springen en meezingen! ????

Heb jij al kaartjes? Dan schuift de geldigheid van jouw kaartje automatisch mee op naar de nieuwe datum. Je bent hierover geïnformeerd door De PUL. Heb jij nog geen kaartjes? Dan is nu je kans om direct je kaartjes vast te leggen. Wees er snel bij: https://www.livepul.com/agenda/top2000-van-uden

Bram van de Ven treed ook op in deze show.